,
טיסה לאושואיה
לפי מה שאני קורא פה אומרים שאפשר להשיג כרטיס כיוון אחד לאושואיה באיזור ה 200 עד 250 דולר. עשיתי בדיקות בסוכנויות שלנו וחברות תעופה בדרום אמריקה והמחיר לא משתנה באיזור ה 330 דולר. איפה אפשר להשיג במחיר זול יותר? אני נוחת בבואנוס ב 22 לינואר ומתכנן לטוס לאושואיה כשבוע עד שבועיים לאחר מכן.
המחירים בארגנטינה יקרים יותר מבשנים קודמות ככה שגם אם חברים אמרו לך שאפשר בפחות על סמך מה שהם מצאו בשנה שעברה נגיד זה כבר לא רלוונטי.. המחירים הכי זולים שתמצא כיום הם 250-260 דולר וזה דרך הסוכנויות בארגנטינה, לכן אני ממליצה שתלך על זה כי פחות מזה הסיכוי למצוא שואף ל-0..
תנסה באתר הזה, הם מציעים את המחירים הזולים ביותר כל השאר לוקחים עמלות... ולפני שאתה טס לאושוויה ומוציא אלף שקלים תנסה להבין מה יש שם.... אל תטוס כי כולם טסים, הרוב נשארים שם שלושה ימים ומתחפפים. אלף שקלים בשביל שלושה ימים זה מאוד יקר. באושוויה אפשר לטרק שבועיים אבל אם זאת לא הכוונה שלך וותר. www.studetuniverse.com בהצלחה!